EU:n nuoriso-ohjelmat: Neighbours Together -konferenssi

Seminaari Kansainvälistyminen Kulttuurinen moninaisuus Kansalaistoiminta Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Ystävyyttä yli EU-rajojen

Me kaikki haluamme, että ystävät ympäröisivät Euroopan Unionia. Maailma voi näyttää usein synkemmältä, mutta yhteistyö EU:n naapuruusalueiden kanssa idässä, kaakossa ja etelässä vahvistaa maiden kansalaisyhteiskuntia ja rakentaa ymmärrystä toimijoiden välille. Nyt sinä voit olla mukana rakentamassa parempaa Eurooppaa ja maailmaa EU:n nuoriso-ohjelmien hankkeiden kautta.

Konferenssi järjestetään Pariisissa, Ranskassa 20.-24.6.2022.

Pariisin kokous määrittelee toiminnan suunnan

Suureen konferenssiin osallistumalla voit vaikuttaa siihen, mihin suuntaan nuorisoalan yhteistyö naapuruusalueiden kanssa on kehittymässä. Pariisin tapaamisessa annetaan lähtölaukaus EU:n ja naapuruusmaiden yhteistyölle, joka jatkuu vahvempana seuraavien vuosien ajan.

Tulevina vuosina erilaiset nuorisotyötä kehittävät ja nuorisotyön teemoja käsittelevät tapahtumat antavat mahdollisuuksia luoda yhteistyön edellytyksiä. Erasmus+ -ohjelmasta ja Euroopan solidaarisuusjoukoista voi hakea rahoitusta nuorten ja nuorisotyöntekijöiden hankkeisiin, joilla yhteistyötä jatketaan.

Kumppanuuksia yhteisiin tarpeisiin pohjautuen

Konferenssissa tapaat suuren määrän toimijoita EU:n alueelta sekä Itä-Euroopasta, Kaukasukselta, Kaakkois-Euroopasta, Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta. Tutustut kokeneisiin toimijoihin ja innostut uusien järjestöjen ideoista.

Saat näkökulmia siihen, millaisia hankkeita on jo järjestetty ja mitä tarpeita yhteistyölle on.

Kiinnostuneet, hakemus sisään!

Voit osallistua konferenssiin, vaikka olisit EU-ohjelmien vanha tekijä ja sinulla on jo kumppaneita naapuruusalueilta. Sinulla voi juuri olla näkökulmaa siihen, mihin suuntaan yhteistyötä pitäisi viedä ja oivallat myös, mikä oman organisaationne rooli voi olla.

Jos taas sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta naapuruusalueiden kanssa työskentelemisestä, kannattaa silti osallistua, jos olet kiinnostunut aloittamaan yhteistyötä. Suuressa 125 hengen konferenssissa riittää kumppaniehdokkaita ja uusia hankeideoita.

Hakijana edustat nuoristyön organisaatiota tai kansalaisyhteiskunnassa toimivaa järjestöä. Olet täysi-ikäinen ja innostunut luomaan kumppanuuksia.

Osallistuminen ei maksa mitään

Koulutukseen osallistuminen ei maksa sinulle mitään. Korvaamme matkakulut kotiovelta tapahtumapaikalle ja takaisin 100%:sti matkan jälkeen. Jos haluat välttää lentämistä, voit myös matkustaa maata tai meriä pitkin. Jos et pysty maksamaan matkaa etukäteen, voimme antaa sinulle mahdollisuuden tilata liput meidän kauttamme.

Työnantajasi huolehtii työajan korvaamisesta, päivärahoista ja vakuutuksestasi.

Katso etukäteen, miten kulut korvataan

Lue lisätietoja koulutusmatkoista sekä tarkemmat ohjeet matkojen varaamiseen ja korvaamiseen verkkosivuiltamme.

Korvaamme myös kaikki mahdolliset pandemiasta johtuvat lisäkulut matkallasi ja voit räätälöidä itsellesi turvallisemman matkustustavan.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla olevaa linkkiä näpäyttämällä pääset hakulomakkeeseen SALTOn sivuille (Apply Now! -painike). Seuraa sivun ohjeita.

Lähetä hakemuksesi ennen 18.3.2022.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

20.–24.6.2022
Päivämäärät sisältävät matkustuspäivät

Ilmoittautumisaika

2.3.2022 – 18.3.2022 klo 23:59